Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Στις ρωγμές του κράτους το παρακράτος δολοφονεί». Αυτές οι ρωγμές δυστυχώς έγιναν χάσματα. Είναι καθήκον όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου αυτά τα χαλάσματα να τα καλύψουν

Ομιλία Νίκου Τσούκαλη στο Σ/Ν «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Λήψη μέτρων για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα γεγονότα της 12ης Φεβρουαρίου στο κέντρο των Αθηνών».


(ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ 20.9.2012)

Διερεύνηση από το ΣΔΟΕ υποθέσεων πολιτικών προσώπων

EΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Επανέρχεται με επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, ύστερα από την ελλιπή απάντηση που δόθηκε από το Υπουργό Οικονομικών και ερωτά πότε ξεκίνησαν οι έρευνες για τις υποθέσεις των 32 πολιτικών προσώπων, σε ποια φάση βρίσκονται και πότε αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματά τους.

ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ

Oι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός, κατέθεσαν ερώτηση στη βουλή, που αφορά επίορκους δημοσίους υπαλλήλους και ρωτούν τους Υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Δικαιοσύνης για ποιους λόγους καθυστερούν οι συγκροτήσεις των πειθαρχικών συμβουλίων και αν πρόκειται να ψηφιστούν άμεσα διατάξεις για απολύσεις και συντομεύσεις εκκαθαρίσεων πειθαρχικών υποθέσεων επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.