Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου θα επισκεφθεί την Πάτρα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Από νωρίς το πρωί έχουν προγραμματιστεί σειρά συναντήσεων με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Γ. Παναγιωτάκη, τον Περιφερειάρχη Δ.Ελλάδας κ.Α.Κατσιφάρα , το Δήμαρχο Πάτρας κ. Γ.Δημαρά και τον Εμπορικό Σύλλογο, ενώ το μεσημέρι στις 12:00 θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στο χώρο της ΕΣΗΕΠΗΝ. Το απόγευμα στις 7.00μμ, θα ακολουθήσει ανοιχτή Πολιτική Συγκέντρωση και ομιλία του προέδρου, στην αίθουσα Λόγου &Τέχνης.

Το Πρόγραμμα αναλυτικά:

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Εκποιεί τον εργοταξιακό της εξοπλισμό η εταιρεία Vinci

ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ


Τον κίνδυνο οριστικής διακοπής των εργασιών στην «Ολυμπία οδό» επισημαίνει με ερώτησή του ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης, μεταφέροντας την πληροφορία για επικείμενη εκποίηση όλου του εργοταξιακού εξοπλισμού της κατασκευάστριας εταιρείας vinci και αποχώρησής της απ’ το έργο.


Το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

«Κατάληψη» του θαλασσίου μετώπου απ’ το Δήμο, προτείνει η Δημοκρατική Αριστερά

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΡ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΠΑ

Το θέμα της απόδοσης του θαλασσίου μετώπου στο Δήμο της Πάτρας, συζητήθηκε μεταξύ άλλων κατά τη σημερινή (3-10-2011) συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαΐας με επικεφαλής το βουλευτή Αχαΐας Νίκο Τσούκαλη με τη Διοίκηση του ΟΛΠΑ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, εκ μέρος της ΔΗΜ.ΑΡ, ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Κ.Ε Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Βουκελάτος , ενώ εκ μέρους της Διοίκησης του ΟΛΠΑ συμμετείχαν ο πρόεδρος Γιώργος Ζεπάτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Κώστας Πλατυκώστας.

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ ΑΧΑΙΑΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοκρατικής Αριστεράς Αχαΐας με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου.


Συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας πραγματοποίησε την Παρασκευή 30-9-2011, αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς με επικεφαλής το βουλευτή Αχαΐας Νίκο Τσούκαλη. Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρος της ΔΗΜ.ΑΡ ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Κ.Ε Χρήστος Σταυρόπουλος και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας Γιάννης Νικολακόπουλος, ενώ εκ μέρους της Διοίκησης του ΕΚΠ συμμετείχαν ο πρόεδρος Γιάννης Σουβαλιώτης, ο οργανωτικός γραμματέας Ανδρέας Κριλλής, ο αναπληρωτής Γ. Γραμματέας Μπάμπης Μοσχόπουλος και το μέλος του συμβουλίου Νίκος Μούσιος.