Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκου Τσούκαλη στην ολομέλεια της Βουλής, σχετικά με την Επίκαιρη Επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για την απόπειρα εξώδικου συμβιβασμού μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου & Siemens.


http://www.youtube.com/watch?v=swRLmEl-WUg


Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Διερεύνηση από το ΣΔΟΕ υποθέσεων πολιτικών προσώπων



EΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Με επίκαιρη ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης ζητά διευκρινήσεις για την αντικατάσταση του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννη Διώτη, καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες είχαν ξεκινήσει και έλεγχοι σε πολιτικά πρόσωπα.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Στην Ολομέλεια της Βουλής η αναζήτηση πολιτικών, αστικών και πιθανόν ποινικών ευθυνών διοικητών ασφαλιστικών ταμείων και Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων για συντάξεις και επιδόματα «μαϊμού»

Συζητήθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Ν. Τσούκαλη προς τον Υπουργό Εργασίας σχετικά με την αναζήτηση πολιτικών, αστικών και πιθανόν ποινικών ευθυνών διοικητών ασφαλιστικών ταμείων και Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων για συντάξεις και επιδόματα «μαϊμού».

Αναζήτηση πολιτικών ευθυνών για συντάξεις και επιδόματα «μαϊμού»


EΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Τη διερεύνηση για πολιτικές, αστικές και πιθανόν ποινικές ευθύνες για όσους διετέλεσαν διοικητές ασφαλιστικών οργανισμών και Γενικοί Γραμματείς Κοινωνικών Ασφαλίσεων για συντάξεις και επιδόματα «μαϊμού», ζητά με επίκαιρη ερώτησή του προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, ο βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης.

Στην ερώτησή του ο κ. Τσούκαλης αναφέρει: