Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η ομιλία του Φώτη Κουβέλη στην Αθήνα

Πολίτες της Αθήνας, Πολίτες όλης της Ελλάδας, Γυναίκες και άντρες, νέες και νέοι, Φίλες και Φίλοι. Εδώ, κάτω από τον Βράχο-Σύμβολο του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας συγκεντρωθήκαμε, Δημοκράτες και Αριστεροί, Σοσιαλιστές και Οικολόγοι, προοδευτικοί πολίτες,


Άνθρωποι που ξεπέρασαν και σχίσματα και σχήματα του παρελθόντος. Πολίτες, Γυναίκες και Άντρες που θέλουν να κερδίσουμε τη μάχη της Κυριακής: Για μια Ελλάδα με ανθρώπινο πρόσωπο, με αισιοδοξία, με πίστη στις δικές μας δυνάμεις,


Για μια Ελλάδα που πρέπει να έχει κυβέρνηση στις 18, κυβέρνηση προοδευτική και σταθερή που θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ και την κοινωνία όρθια. Με μια ανοιχτή αγκαλιά σε κάθε πολίτη εδώ, σε κάθε φίλο της χώρας έξω. Αλλά και με το χέρι ΨΗΛΑ να δείχνει το στόχο, αλλά και να λέει όπου χρειάζεται και σε όποιον πρέπει να τ΄ ακούσει:


ΟΧΙ.


Έως εδώ! Φτάνει πια με μέτρα που στρέφονται κατά των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης.


Ήρθε η ώρα για Δικαιοσύνη!


Ήρθε η ώρα για Πρόοδο!


Για δουλειές στους νέους και τους ανέργους,


Για να είμαστε δίπλα στους αδύναμους, τους φτωχούς και τους απελπισμένους.


Ήρθε η ώρα για τη νίκη του λαού μας.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η πρόταση της ΔΗΜΑΡ για άμεση διακυβέρνηση της χώρας


Οι πολίτες κρατάνε το κλειδί της λύσης στα χέρια τους.



Σας ζητάμε να ενισχύσετε τη ΔΗΜΑΡ. Τη μεταρρυθμιστική, την ευρωπαϊκή, την αριστερά του δημοκρατικού σοσιαλισμού, τη μόνη που σήμερα μπορεί να αντισταθεί στον ψευδεπίγραφο δικομματισμό που προσπαθούν να στήσουν.


Μας γνωρίσατε και ξέρετε ότι μπορείτε να μας εμπιστευτείτε. Μην διστάσετε λοιπόν αυτή την φορά να μας δώσετε την ψήφο σας. Θα την τιμήσουμε και θα την αξιοποιήσουμε. Θα πιάσει τόπο.

Δώστε μας εντολή για λύση. Ακόμα περισσότερο, δώστε μας την τρίτη και καθοριστική εντολή για λύση.

Παρουσιάζουμε στη συνέχεια την πρότασή μας για άμεση διακυβέρνηση της χώρας: