Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Περιοδεία Τσούκαλη στη Θεσπρωτία και τα Γιάννενα.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ «ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΩΝ 2011»


Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί ο Βουλευτής Αχαΐας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νίκος Τσούκαλης, στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας την Πέμπτη και Παρασκευή 24 και 25 Νοέμβρη.

Στα πλαίσια της περιοδείας ο κ. Τσούκαλης θα επισκεφτεί τη Γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ», ενώ θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, τους Δημάρχους Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο, Κόνιτσας Παναγιώτη Γαργάλα και Ηγουμενίτσας Γιώργο Κάτσινο, θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του κόμματος των δύο νομών.
Την Παρασκευή το απόγευμα στις 19.00 ο κ. Τσούκαλης θα πάρει μέρος σε εκδήλωση πολιτικού διαλόγου στο Μεσολόγγι στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Μεσολογγίου «Τρικούπεια 2011» με θέμα: «Η αμφισβητούμενη πρωτοκαθεδρία της πολιτικής σε συνθήκες διεθνούς οικονομικής κρίσης».


Στην εκδήλωση θα μιλήσουν επίσης οι Βερελής Χρίστος, πρώην υπουργός, Δημαράς Γιώργος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, εκπρόσωπος Οικολόγων Πράσινων, Μακρυδημήτρης Αντώνης, καθηγητής πανεπιστημίου, Σκουρδαλάκης Μιχάλης, Καθηγητής πανεπιστημίου Αθηνών. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάικος.