Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Να κατατεθεί στη Βουλή το CD με τα 54.000 ονόματα πολιτών που έχουν εξάγει 20 δις από το 2009


EΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Με επίκαιρη ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, ζητά να κατατεθεί στη Βουλή το CD που βρίσκεται στη κατοχή του ΣΔΟΕ και φέρεται ότι περιέχει περίπου 54.000 ονόματα πολιτών, που από το 2009 έχουν εξάγει με εμβάσματα περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στην ερώτησή του ο κ. Τσούκαλης αναφέρει:


«Σε CD που έχει στη κατοχή του το ΣΔΟΕ φέρεται ότι περίπου 54.000 πολίτες, έχουν εξάγει από το 2009 με εμβάσματα περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο αριθμός αυτός βρίσκεται σε προφανή αναντιστοιχία με τις λίστες που έθεσε στη διάθεση της Βουλής το Υπουργείο Οικονομικών, οι οποίες περιελάμβαναν τα στοιχεία περίπου 1.500 προσώπων που είχαν εξάγει με εμβάσματα, κατά τα έτη 2009 και 2010 περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Επειδή το περιεχόμενο του CD, πρέπει να τεθεί στη διάθεση των κομμάτων και των βουλευτών:

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός

1) Πότε θα θέσετε στη διάθεση των κομμάτων και των βουλευτών το περιεχόμενο του πιο πάνω CD;

2) Βρίσκεται σε αντιστοιχία ο αριθμός των προσώπων που περιέχονταν στις λίστες του Υπουργείου Οικονομικών που δόθηκαν πέρυσι στους βουλευτές με αυτόν του CD και αν όχι γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά; Τέλος, αιτούμεθα να μας παραδοθεί το CD».