Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Κλειστές, λόγω απουσίας διοίκησης, οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ στην Πάτρα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Το θέμα των κλειστών εγκαταστάσεων ΠΕΑΚ στη Πάτρα και συγκεκριμένα του κολυμβητηρίου "Αντώνης Πεπανός", του παρακείμενου κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι, το "Δημήτρης Τόφαλος" φέρνει στη Βουλή ο βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης και ζητά με ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, να ενημερωθεί εάν θα ορισθεί νέα επιτροπή διοίκησης προκειμένου να λειτουργήσουν άμεσα.


Στην ερώτησή του ο κ. Τσούκαλης αναφέρει:

«Κλειστές παραμένουν από σήμερα ( 3/9/12) οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ στη Πάτρα και συγκεκριμένα το κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός", το παρακείμενο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, το "Δημήτρης Τόφαλος" και το βοηθητικό του, με αποτέλεσμα εκατοντάδες αθλούμενοι να μην μπορούν να αθληθούν ή να χρησιμοποιηθούν από τις ομάδες της πόλης για προετοιμασία!

Σύμφωνα με επιστολή, που σας έχει αποσταλεί, προαναγγέλλεται η διακοπή λειτουργίας ,λόγω λήξης από την προηγούμενη Άνοιξη της θητείας της επιτροπής διοίκησης, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να είναι επί τρεις μήνες απλήρωτοι. Επίσης έχουν επισημανθεί οι πιο κάτω ελλείψεις. Στο "Δημήτρης Τόφαλος" υπάρχει πρόβλημα καταλληλότητας με την πιστοποίηση πυροπροστασίας στο "Αντώνης Πεπανός" κίνδυνος για τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις, στο βοηθητικό του "Τόφαλος" υπάρχει πρόβλημα στατικότητας στην οροφή, εξαιτίας ζημιάς στους ξύλινους δοκούς και τέλος στο κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι δεν έχει κατασκευαστεί το δάπεδο.

Κατόπιν όλων των προαναφερομένων:

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός

1) Προτίθεστε να ορίσετε άμεσα νέα επιτροπή διοίκησης ούτως ώστε να επαναλειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚ;

2) Υπάρχει προγραμματισμός για την αποκατάσταση των προαναφερόμενων ελλείψεων και γενικότερα για τη σωστή συντήρησή τους»;