Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Διήμερη περιοδεία του Νίκου Τσούκαλη στη Λακωνία

ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011

Διήμερη περιοδεία στο νομό Λακωνίας πραγματοποιεί ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης στις 18 και 19-11-2011. Στα πλαίσια της περιοδείας που διοργανώθηκε από τη Ν.Ε της ΔΗΜ.ΑΡ Λακωνίας ο κ. Τσούκαλης επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής την αγορά του Γυθείου και συναντήθηκε με το δήμαρχο της πόλης κ. Πέτρο Ανδρεάκο και την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση μελών και φίλων, με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ για την έξοδο απ’ την κρίση.



Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν ακόμη η Teresa Corvino, μέλος της ομάδας Ιταλών στην Ελλάδα Bellaciao με θέμα «Ηθική Τράπεζα ένα διαφορετικό πιστωτικό ίδρυμα» και ο Κώστας Τσεκούρας, Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα «To Euro or not to Euro? Διαφορετικές όψεις του ίδιου ερωτήματος.
Το Σάββατο ο κ. Τσούκαλης θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς της Σπάρτης, θα επισκεφτεί την αγορά της πόλης αλλά και τη βιολογική πτηνοτροφική μονάδα Βiogreco, ενώ θα πάρει μέρος σε σύσκεψη με μέλη και φίλους της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπάρτης. Το απόγευμα του Σαββάτου στις 18.00 ο κ. Τσούκαλης επιστρέφοντας στην Πάτρα θα συμμετάσχει ως ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα « Κοινωνία και Οικονομία σε ώρες κρίσης» που διοργανώνει η ΔΗΜ.ΑΡ Αχαΐας στα πλαίσια του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2011 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, εισηγούμενος το θέμα «Αλληλεγγύη και δίκτυ κοινωνικής προστασίας»