Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜ.ΑΡ. ΑΧΑΪΑΣ


Προγραμματισμένη προεκλογική περιοδεία πραγματοποίησε το Σάββατο 21-4-2012 κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών της ΔΗΜ.ΑΡ. ΑΧΑΪΑΣ σε Καλάβρυτα, Βλασία και Χαλανδρίτσα.
Οι υποψήφιοι βουλευτές Καρβουνιάρης Γιώργος, Κόκλας Δημήτρης, Παγανός Λεωνίδας, Παπαγεωργίου Ηρακλής και ο βουλευτής Τσούκαλης Νίκος συνοδεία του γραμματέα της νομαρχιακής οργάνωσης Αχαΐας Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, της εκπροσώπου τύπου της γραμματείας Α. Γκοριτσοπούλου, του υπευθύνου οργανωτικού της νομαρχιακής οργάνωσης Ν. Χριστοδουλόπουλου, στελεχών του κόμματος και της νεολαίας, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους κατοίκους των περιοχών, να συνομιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν  για τα τοπικά προβλήματα της κοινωνίας.

Άκουσαν τον προβληματισμό τους σε θέματα υγείας, απασχόλησης και ανάπτυξης, εισπράττοντας την έκδηλη αγανάκτηση των πολιτών από την αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική που άσκησαν τα τελευταία χρόνια τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Οι υποψήφιοι βουλευτές  ανέδειξαν τις δυνατότητες του αναλυτικού Προγράμματος του κόμματος της ΔΗΜ.ΑΡ., που μπορούν με αλληλέγγυα μέτρα να ανακουφίσουν τα κοινωνικά στρώματα που έχουν πληγεί και παράλληλα τις λύσεις που το κόμμα προτείνει για την έξοδο της χώρας από φαινομενικά αδιέξοδες καταστάσεις. Μεταξύ άλλων, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το νοσοκομείο των Καλαβρύτων, το ΚΤΕΛ και την υπαίθρια αγορά παραγωγών.

Το απόγευμα, Κυριακή 22-4, άλλο κλιμάκιο της ΔΗΜ.ΑΡ. Αχαΐας επισκέφτηκε την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας και είχε σειρά επαφών με φορείς και πολίτες της Κ. Αχαΐας.