Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Επαφές του Νίκου Τσούκαλη στο Βόλο

Με τη διαπίστωση πως ο Βόλος έχει σημαντικές δράσεις στον τομέα της κοινωνικής προστασίας από το Δήμο Βόλου, αλλά και άλλους φορείς έφυγε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας τη Δευτέρα 5-3-2012, πραγματοποίησε επισκέψεις σε κοινωνικούς φορείς και μίλησε σε σύσκεψη που οργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας της ΔΗΜΑΡ.



Στην επίσκεψή του στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας ο κ. Τσούκαλης συναντήθηκε με το διευθυντή του κ. Κ. Τόπα και εργαζόμενους και μεταξύ άλλων επεσήμανε πως η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσέφεραν οι Οργανισμοί αυτοί, μαζί με τα περιουσιακά τους στοιχεία. Στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Βόλου ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις του φορέα από τον πρόεδρό του κ. Β. Κοντορίζο και τον Διευθυντή του κ. Γιάννη Γρηγορίου.

Στο Γηροκομείο συναντήθηκε και μίλησε με τον πρόεδρό του κ. Γιάννη Ζαβαλίγκο, ενώ για τη δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Παντοπωλείο, το οποίο επισκέφθηκε, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη κ. Τζένη Παρισάκη. Διάλογος για τις δράσεις κοινωνικής προστασίας τις οποίες προτείνει η ΔΗΜΑΡ πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους φορέων στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής και με εισηγητή τον κ. Τσούκαλη.


Ν.Ε Μαγνησίας της ΔΗΜ.ΑΡ