Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Περιοδεία Τσούκαλη στη Θεσπρωτία και τα Γιάννενα.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ «ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΩΝ 2011»


Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί ο Βουλευτής Αχαΐας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νίκος Τσούκαλης, στις Περιφερειακές Ενότητες Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας την Πέμπτη και Παρασκευή 24 και 25 Νοέμβρη.

Στα πλαίσια της περιοδείας ο κ. Τσούκαλης θα επισκεφτεί τη Γαλακτοβιομηχανία «ΔΩΔΩΝΗ», ενώ θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, τους Δημάρχους Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο, Κόνιτσας Παναγιώτη Γαργάλα και Ηγουμενίτσας Γιώργο Κάτσινο, θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του κόμματος των δύο νομών.

ΒΙΝΤΕΟ "ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΤΣΟΥΚΑΛΗ"

ΒΙΝΤΕΟ "ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΤΣΟΥΚΑΛΗ"

http://www.elladatv.gr/site/index.php?Cat=3&SubCat=16&articleid=4934

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Να ελεγχτούν οι ελληνικές τραπεζικές καταθέσεις στην Ελβετία

ΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ

Την απαράδεκτη Καθυστέρηση επικύρωσης της διακρατικής συμφωνίας Ελλάδας- Ελβετίας για τον έλεγχο των ελληνικών τραπεζικών καταθέσεων στην Ελβετία, επισημαίνουν με ερώτησή τους προς τον υπουργό οικονομικών οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός.


Στην ερώτησή τους οι τέσσερεις βουλευτές αναφέρουν:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του Νίκου Τσούκαλη στη Λακωνία

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

 


ο Νίκος Τσούκαλης με το Διοικητή του Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Νίκο Κουφό και την εκπρόσωπο τβν γιατρών κ. Ανδριάνα Τζουγανάτου

Την αισιοδοξία του για εκλογικό αποτέλεσμα των προσεχών εκλογών και την είσοδο της Δημοκρατικής Αριστεράς στη νέα βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη Σπάρτη, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας που πραγματοποίησε στη Λακωνία, στις 18 και 19-11-2011. Όπως ανέφερε ο βουλευτής, η επίσκεψή του σηματοδοτεί την έναρξη «συζητήσεων και ανταλλαγή απόψεων με όλους τους πολίτες και τους φορείς της Λακωνίας, ώστε με κοινή προσπάθεια να συν-διαμορφώσουμε την ατζέντα με στόχο έναν ολοκληρωμένο οικολογικό και κοινωνικά δίκαιο σχεδιασμό για την Λακωνία του σήμερα αλλά και του αύριο».
Ο βουλευτής πλαισιωμένος από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρη Πετροπουλάκη και Παναγιώτη Κακαλέτρη, εκπρόσωπο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου- παρατήρησε ότι η ίδρυση της ΔΗΜΑΡ «ανταποκρίθηκε στο αίτημα της κοινωνίας για αλλαγές στο πολιτικό σύστημα της χώρας και την αναγκαιότητα της συγκρότησής της με βάση τις αρχές της ανανεωτικής και δημοκρατικής Αριστεράς και με στόχο τη διαφορετική προσέγγιση της πολιτικής». Αναφερόμενος δε ειδικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, είπε ότι η «Δημοκρατική Οικολογική Συνεργασία» κατέγραψε αξιόλογη παρουσία στις περιφερειακές εκλογές - «κυρίως όμως εγγράψαμε σοβαρή υποθήκη για το μέλλον στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου». Παράλληλα ο βουλευτής σημείωσε ότι, παρά τη μικρή κοινοβουλευτική ομάδα της, η ΔΗΜΑΡ έχει να επιδείξει ποιοτική και πλούσια κοινοβουλευτική παρέμβαση.