Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗ: "Στην Εκκλησία όλοι, στο ... Ιερό λίγοι"!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

«Ελπίδα για τη χώρα αποτελεί το στοίχημα της Δημοκρατικής Αριστεράς, που δείχνει σταδιακά να εδραιώνει τη θέση της στο πολιτικό σκηνικό, τουλάχιστον δημοσκοπικά. Η ΔΗΜ.ΑΡ. κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά η χώρα μας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού" τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που έδωσε στο Ηράκλειο, ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη στα πλαίσια διήμερης περιοδείας
«Διατυπώνουμε τη ρεαλιστική πρόταση για την έξοδο από την κρίση, η οποία βρίσκει ανταπόκριση στην κοινωνία, δημοσκοπικά αλλά και στις περιοδείες που κάνουμε ανά την Ελλάδα" - είπε ο κ. Τσούκαλης, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για τη μοναδική ρεαλιστική πρόταση που έχει κατατεθεί στο λεγόμενο ευρύτερο προοδευτικό χώρο. Η ΔΗΜ.ΑΡ. που αυτό το διάστημα πραγματοποιεί άνοιγμα στην κοινωνία, καλεί τους πολίτες να οικοδομήσουν σχέσεις διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και ανοιχτής πολιτικής επικοινωνίας, ανοίγοντας τις πόρτες του κόμματος σε όλους.



Σε ερώτηση, πάντως, για το αν χωράνε στο κόμμα όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει πρόθεση μετακίνησης (με αφετηρία κυρίως το χώρο του ΠΑΣΟΚ) ο βουλευτής Αχαΐας τόνισε με νόημα: "Στην Εκκλησία μπορούν να έρθουν όλοι, στο Ιερό όμως θα μπούνε λίγοι"!

Ο κ. Τσούκαλης μίλησε την Πέμπτη σε ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση- Συζήτηση με θέμα: "Οικονομική - πολιτική κρίση και η Δημοκρατική Αριστερά" που έγινε στο ξενοδοχείου "Astoria" του Ηρακλείου, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφτεί τους Δήμους Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας, θα συναντηθεί με φορείς του νομού Λασιθίου, θα δώσει σειρά συνεντεύξεων σε τοπικά ΜΜΕ και θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στη Σητεία.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τσούκαλη, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις κινήσεις της Δημ. Αρ. γιατί νομίζω ότιείναι από τους ελάχιστους χώρους στους οποίους μπο΄ρεί κανείς να εναποθέσει μια κάποια ελπίδα. Με την ευκαιρία του σχόλίου σα περί ιερού και εκκλησίας θέλω απλά να τονίσω ότι είναι πράγματι εξαιρετικής σημασίας αή τη στιγμή να ελέξει η. Δ.Α. υο είδος και κυρίως το ήθος των προθύμων. Μην θυσιάσετε την ποιότητα του πολιτικού λόγου και ήθους για να αυξήσετε τους ψήφους. Δεν λέω κάτι νέο. Προφανώς γνωρίζετε το σκεπτικό και συμφωνείτε. Απλά τονίζω με έμφαση την σημασία του.