Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Περιοδεία του Νίκου Τσούκαλη στο νομό Ηλείας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"

Το λιμάνι του Κατακόλου και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» είναι τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ηλεία, την Πέμπτη 16-6-2011, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης.



Ειδικότερα, ο κ. Τσούκαλης θα επισκεφθεί στις 10:00 το λιμάνι Κατακόλου, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλο και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Δημήτρη Αποστολόπουλο. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς επιθυμεί να αποκτήσει προσωπική γνώμη για τα προβλήματα του λιμανιού και, όπως ήδη έχει αναφέρει στο δήμαρχο Πύργου, είναι διατεθειμένος να συμβάλει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, στην προώθηση του ζητήματος της χρηματοδότησης των έργων που απαιτούνται ώστε το Κατάκολο να είναι σε θέση να υποδέχεται χωρίς προβλήματα, τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που καταφθάνουν κάθε χρόνο με τα κρουαζιερόπλοια.


Στη συνέχεια ο κ. Τσούκαλης θα μεταβεί στον Πύργο, όπου θα συναντηθεί στις 12:00 με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στους δήμους της Ηλείας, στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», οι οποίοι αναμένεται να του θέσουν τα προβλήματα χρηματοδότησης, τα οποία απειλούν ακόμα και να διακόψουν το πρόγραμμα.

Το βουλευτή της ΔΗΜ.ΑΡ θα συνοδεύουν ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Ε.Ε. του κόμματος Χρήστος Σταυρόπουλος και στελέχη του κόμματος από την Ηλεία.

Λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων η επίσκεψη του κ. Τσούκαλη στην Ηλεία αναβάλλεται.