Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Την Πεμπτη 19-5-2011, ωρα 7.00μμ θα συνεδριασει στα γραφεια του Κομματος (ΚΑΝΑΚΑΡΗ 143 & ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, 3ος ΟΡΟΦΟΣ, ΠΑΤΡΑ) το Τμημα Αυτοδιοικησης της οργανωσης Πατρας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣΑΡΙΣΤΕΡΑΣ με σκοπο την ενημερωση και ανταλλαγη αποψεων για την κατασταση στο Δημο Πατρεων και τα μεγαλα προβληματα της πολης με την συμμετοχη του Βουλευτη Αχαιας της Δημοκρατικης Αριστερας Νικου Τσουκαλη, Περιφερειακου και Δημοτικων και Διαμερισματικων συμβουλων, στελεχων που ενεργοποιουνται στον χωρο της Αυτοδιοικησης και των μελων της Γραμματειας της Δημοκρατικης Αριστερας.

Η συνεδριαση είναι ανοικτη σε ολους τους πολιτες.


Επισης σας ενημερωνουμε ότι συμφωνα με ανακοινωση της Δημοτικης Κινησης Τωρα για την Πατρα! Τη διαμόρφωση προτάσεων στους διάφορους τομείς της δημοτικής πολιτικής, επεξεργάζονται οι θεματικές ομάδες που έχει συστήσει. Ήδη λειτουργούν 6 τέτοιες ομάδες με περιεχόμενο την Καθαριότητα και το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, την Παιδεία και τον Αθλητισμό, την Ανάπτυξη, τον Κοινωνικό Τομέα, τον Τεχνικό Τομέα και Πολεοδομία.

Ρόλος τους είναι να μεταφέρουν στους αρμόδιους αντιδημάρχους, προβληματισμούς και προτάσεις που έρχονται από την κοινωνία και να λειτουργούν επικουρικά ασκώντας παράλληλα κριτική, όταν απαιτείται, στο δημοτικό έργο.

Παράλληλα σχεδιάζονται και υλοποιούνται διάφορες δράσεις που έχουν σχέση με τα ζητήματα αυτά. Οι ομάδες συνεδριάζουν τακτικά και είναι ανοικτές σε κάθε πολίτη που θα ήθελε εθελοντικά να συμμετάσχει.

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της Κίνησης Πλ.Γεωργίου 20, Δευτέρα έως Πέμπτη 6-9μμ και στο τηλέφωνο 2610 226006 και στο http://www.toragiatinpatra.gr/press/article/162