Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Εξακολουθεί η ανασφάλεια για το Ειδικό Ταμείο Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών


Παρέμβαση του  Νίκου Τσούκαλη στην Ολομέλεια της βουλής

* Η Δημοκρατική Αριστερά αντιτίθεται επί της αρχής στο σχέδιο νόμου για τη συγχώνευση υπηρεσιών και φορέων του Δημοσίου: επικίνδυνος προπομπός για τα εργασιακά δικαιώματα και τις εργασιακές σχέσεις 


*Επικίνδυνος προπομπός για τα εργασιακά δικαιώματα και τις εργασιακές σχέσεις.

Νέα επεισόδια στο σήριαλ ρύπανση του Πείρου ποταμού.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Το θέμα της ρύπανσης του Πείρου ποταμού έφερε για μια ακόμη φορά στη βουλή, ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης. Στην ερώτησή του ο κ. Τσούκαλης αναφέρει:

Τοξικά χημικά στους υπονόμους της Πάτρας

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Ο βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νίκος Τσούκαλης κατέθεσε στη βουλή την παρακάτω ερώτηση, σχετικά με την απόρριψη τοξικών αποβλήτων απο φανοποιΐα της Πάτρας στο δίκτυο αποχέτευσης της πόλης.

Καμία διαφωνία με το Γιάννη Δημαρά για την Ξερόλακκα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΗ

Με αφορμή δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού τύπου και αναφορών σε δελτία ειδήσεων τοπικών καναλιών, ο βουλευτής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Νίκος Τσούκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΣ…

Πρωτοβουλία της ΟΙΚΙΠΑ για επαναχρησιμοποίηση των βιβλίων.
Μην πετάτε τα παλιά σας βιβλία. Φέρτε τα σε μας για να τα προωθήσουμε σε σχολεία, ιδρύματα, συλλόγους και φυλακές. Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η Οικολογική Κίνηση Πάτρας η οποία συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης των βιβλίων.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της ΟΙΚΙΠΑ αναφέρουν τα εξής: