Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πρόταση του Νίκου Τσούκαλη για διακαναλιακά Debate

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με το συνδυασμό της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» απέστειλε στους συνυποψηφίους του την παρακάτω επιστολή, την οποία κοινοποίησε στην ΕΣΗΕΠΗΝ και στα περ/κα τηλεοπτικά μέσα.

Αγαπητοί φίλοι συνυποψήφιοι

Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, ο συνδυασμός «Δημοκρατική – Οικολογική Ανασύνθεση» προτείνει τη διενέργεια διακαναλικών debate.

Μέσω του δημόσιου διαλόγου, ο οποίος θα μεταδοθεί από όλα τα τηλεοπτικά μέσα της Περιφέρειας, θα μπορεί να ενημερωθεί ο πολίτης της Δυτικής Ελλάδας για τις προγραμματικές θέσεις του κάθε συνδυασμού, αλλά και για το όραμα του κάθε υποψηφίου.

Οι θέσεις μας για τη διενέργεια των debate είναι οι εξής:

1) Διάλογος με θεματικές ενότητες, οι οποίες θα συναποφασιστούν από τους συνδυασμούς και τους δημοσιογράφους που θα συμμετέχουν στον διάλογο.

2) Συντονισμός των debate από τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΠΗΝ (Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου και Νήσων) κ. Απόστολο Βουλδή, λόγω της θεσμικής του ιδιότητας.

3) Διενέργεια των debate είτε σε μία ημέρα με θεματικές ενότητες, είτε σε τρεις διαφορετικές ημέρες.

4) Συμμετοχή έξι δημοσιογράφων από τα περιφερειακά τηλεοπτικά μέσα (Super B, Tele Time, Patra TV, Achaia Channel, Axeloos TV, ΟΡΤ TV).

5) Ουδέτερος χώρος όπου θα συμφωνηθεί για τη διενέργεια του διαλόγου (π.χ. Παλαιό Αρσάκειο, Αγορά Αργύρη, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Λαδόπουλου, Αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου, Μέγαρο Λόγου και Τέχνης)

6) Το κόστος των μεταδόσεων, προκειμένου να μην υπάρχει κώλυμα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και λόγω της γνωστής σε όλους μας κρίσης, θα καλυφθεί από τους συνδυασμούς.

Ελπίζω να εισακουστεί η πρότασή μας, που ως μοναδικό σκοπό έχει τη σωστή και συνολική ενημέρωση των κατοίκων της Δυτικής Ελλάδας. Παρακαλώ να εξετάσετε την πρότασή μας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Φιλικά

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ