Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Περιοδεία Τσούκαλη στο νομό Κορινθίας

Περιοδεία στο νομό Κορινθίας πραγματοποιεί σήμερα (Τετάρτη 17-9-08) ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης. Ο κ. Τσούκαλης επικεφαλής κλιμακίου στελεχών της Ν.Ε θα επισκεφτεί περιοχές του νομού Κορινθίας, που αντιμετώπισαν έντονα προβλήματα λειψυδρίας καθώς και ζημιές από τον καύσωνα και το χαλάζι.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο δημαρχείο του δήμου Άσσου – Λεχαίου στις 11:00 το μεσημέρι, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα λειψυδρίας στην περιοχή και θα αναζητηθούν οι τρόποι που η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να βοηθήσει αποτελεσματικά με τις παρεμβάσεις της.

Στη σύσκεψη έχουν καλεστεί οι δήμαρχοι των δήμων Βόχας κος Γ. Λιούντρης και Άσσου -Λεχαίου κος Χ. Καμπούρης, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες από τον Αρδευτικό Οργανισμό Στυμφαλίας-Ασωπού , τον ΕΛΓΑ, τη Διεύθυνση Εγγείων Βελτιώσεων του νομού, εκπρόσωποι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόχας, της ένωσης βιοκαλλιεργητών Κορινθίας και του συνεταιρισμού Άσσου, καθώς και εκπρόσωποι του συλλόγου γεωπόνων ελευθέρων επαγγελματιών του νομού.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στις 12:30μμ. Το απόγευμα στις 19:00, θα γίνει συνάντηση του κ. Τσούκαλη με τους εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία του Κορινθιακού, στο ξενοδοχείο Εφύρα στην Κόρινθο.